Ett besök i vår butik och omgivningarna vid vårat hotell!

I förra veckan var jag och Esma iväg till vår butik för att träffa på Marie-Louise och hela hennes familj. Det var en jätterolig eftermiddag i butiken och jag är så glad över att de ville komma förbi och shoppa hos oss.

Efter deras besök så gick jag, Kadir och en sovande Esma iväg på promenad mot strandpromenaden som finns i Everenseki. Den är jättefin och väldigt bra för de som gillar att promenera, löpa, jogga och springa. Vårat hotell hör till samhället Kumköy enligt adress och karta men jag skulle nog vilja säga att hotellet mer ligger i Everenseki.
Ni hittar karta, bilder och hur ni tar er till vår butik på den HÄR LÄNKEN.
Butiken har vi döpt till Butik Royal Paradise eftersom vi finns på hotell Side Royal Paradise. Lätt att komma ihåg, eller hur?

Här kommer några bilder från omgivningarna vid vårat hotell. Denna dag var det ganska så molnigt som ni kan se. Annat är det idag då solen skiner och inte ett moln på himlen.

Louiseiturkiet-side louiseiturkiet-strandpromenaden  louiseiturkiet-barnvagnlouiseiturkiet-löpalouiseiturkiet-blommorlouiseiturkietse

 

La Blanca Resort & SPA är ett populärt hotell. Här finns även Kadir’s kompis butik. Bredvid detta hotell ligger La Grande Resort & SPA och sedan hittar man “vårat” hotell Side Royal Paradise hotell.

La-blanca-resort-spa-turkiet

 

Ett katthem. Precis innan jag fotade så var det en kvinna som hade köpt kattmat och fyllde på i skålarna. Underbart eller hur? Ni kan även se ett vitt katthus på bilden här ovan med mig.

katter-turkiet

 

Marie-Louise och gänget överraskade oss med en påse fylld av massa roligt till barnen och gott till oss (mig)
I lilla påsen finns massa toffsar, spännen och annat skoj som jag kan använda till Esma när jag ska fixa hennes hår. Hon fick också spadarna och vattenkannan.
Adem fick såpbubblor som uppskattades och var jättekul.
Egentligen fick dem två förpackning av detta men en är inte med på bild eftersom Adem redan hade dragit iväg med detta och satt och lekte.

leksaker-turkietmakaroner-turkiet
Det finns makaroner i Turkiet, det vet jag. Men det smakar ju inte samma sak som de klassiska ideal makaronerna från kungsörnen.
Jag la ut en bild och skrev om detta på min instagram och några höll med medans det också var några som sa att de köper turkiska makaroner i Sverige.
Ni ser, det är något med smakerna som gör känslan i maten.
Allt annat gott på bilden är till hälften eller snart slut. Godiset trodde jag aldrig att Kadir skulle gilla eftersom det var lakrits men (tyvärr…för min skull) så gjorde han det. Gelatinfritt godis såklart.

4 kommentarer

  1. Hej Louise!det var kul att både träffa er och kolla in er butik;) blir helt klart fler besök när vi kommer nästa gång! Hoppas det smakade gott,man skulle ju vilja ta med mer men platsen i väskan är ju lite begränsad;( Här sitter jag nu inne i soffan och kurar,blåser o regnar ute;( saknar bara Side lite;) nej mycket just nu! Vinterjackan var på när jag gick med hundarna! Inte upplyftande alls;( ha en bra dag och hälsa familjen så gott;) kram<3

  2. Hej =)
    Jag älskar strandpromenaden där med dess små parker och utegym, älskar också de små kattcaféerna. Jag blir så rörd när man bryr sig om de små katterna.
    Jag gillar också strandpromenaden som är närmare Side =)
    Kram från mig

Kommentera