Shoppat och live på Instagram!

Hej!
Nu rullar allt verkligen på som i en å. Eller nått sånt.
Vårat paket från Sverige kom fram i måndags, Kadir kommer hem ifrån Istanbul ikväll och han ringde precis och sa att vår (eller barnens) nya sängar är på väg hit.
De kommer att ringa på dörren vilken sekund som helst nu. Hoppas vi får rätt paket och innehåll bara.
Åh vilken kul vecka det här blev, och då är det bara onsdag.

Igår tog jag med mig Esma för att åka och shoppa lite kläder. Jag skulle unna mig själv några toppar och linnen tänkte jag men det blev bara ett linne till mig.
Barnen fick desto mer. Jag köpte mycket kläder som de kan ha i höst och vinter sen, som de rear ut just nu. Smart drag, jag älskar att vara steget före men samtidigt hitta det till billigt pris. Vem gör inte det?

 

louiseiturkiet-instagram-instastory.jpg

 

På eftermiddagen så startade jag en live på min instagram en liten stund. Jag vet inte om den var särskilt rolig eller intressant men jag tyckte det var lite kul.
Adem hade precis hittat surfplattan här hemma som han inte haft på ett par månader nu så han var överlycklig såklart. Esma var missnöjd och ville väl mest…jag vet inte, gå och duscha.
Och själv försökte jag få till en liten konversation med Adem, som var helt inne i sitt monster truck-tittande.
När jag frågade vad han hade gjort/ätit på förskolan så sa svarade han klubbor. Hahaha.
Ja, bra där Adem!
Detta var mer önsketänkande för de har inte ätit klubbor på förskolan. 😉

 

instastory-live.jpg

 

Vi hoppade iaf in i bilen efteråt och åkte till Mc Donalds på kvällen. Vi gjorde det sist Kadir var i Istanbul också så vem vet, vi kanske får ha det som tradition. Så länge han inte åker allt för ofta det vill säga.

Vi är som sagt bara halvvägs in i den här veckan och mycket roligt kommer de kommande dagarna. Håll utkik här på bloggen men också på min instagram, i flödet och på instastory. Sök bara på LouiseiTurkiet.se så hittar ni mig.
Där händer det alltid något nytt.

Må så gott och ta hand om er själva och varandra!

3 kommentarer

Kommentera