Besök, svettas och superkids!

Hejsan!
Hoppas att ni har det bra. Vi har det toppen. Min syster, hennes sambo och deras söta son Liam har sina sista dagar här nu så vi försöker göra så mycket kul ihop som det bara går.
Och därför är jag frånvarande här på bloggen som ni säkert märker.
Dessutom är det varmt. Inte 45 grader i skuggan som det var förut utan mer 32-36 grader men istället har vi fått en hög luftfuktighet som gör att vi alla går runt och svettas precis hela tiden. Jättemycket.
Det går inte att undvika direkt. Möjligtvis om man sitter med ac:n på 16 grader och inte rör sig ur fläcken.

Vilket fall som helst, jag ville bara titta in och säga att vi har det jättebra, svettigt och är lite upptagna några dagar till. Men sen kommer förhoppningsvis bättre uppdatering och då ska jag berätta om allt kul vi har hittat på.
-Och allt roligt som vi har planerat för Juli och Augusti månad.

Ha det så bra och ta hand om er själva och varandra!

 

2017-06-29 19.23.40-2
En middag för ett tag sedan med tre superkids och en massa kapsyler.
Ja, det ligger alltså inte bara på golvet utan Adem har även placerat en hel hög på bordet som ni kanske kan se. Hehe.

3 kommentarer

  1. Hej Louise. Tack för att du delar med dig av din vardag. Jag har just fått för mig att jag skulle vilja bo och jobba ett år i Turkiet, men det verkar väldigt svårt att få tillstånd, vet du hur är möjligheterna för det?Jag måste först hitta ett företag som vill anställa för att få tillstånd att söka om arbetstillstånd eller hur? Har du något tips på var hur jag kan söka jobb?tacksam för tips! Mvh Caroline

  2. Hej!
    Vad mysigt för dig att fått besök av din syster.
    Må så gott
    Kram Birgitta S

Kommentera