Feber i värmen och lunchtips!

Hej på er!
Barnen sover och jag hade laddat upp för att skriva klart ett av inläggen från veckan när Adem fyllde år. Jag har så mycket bilder och saker att berätta eftersom vi också hade besök utav både mina Piteå-vänner, som ni säkert känner till att jag berättat om varje år.
Men också besök utav min syster och hennes familj. Vi hade det så kul och bra ihop, även om tiden rusade iväg.

Men det blir ingen uppdatering om det ikväll. Adem fick feber efter kvällens middag och just nu efter att ha fått febernedsättande så är den på 38 grader.
Så jag ska plocka undan i köket och sedan försöka att sova ifall att han vaknar i natt. Och om han inte vaknar så behöver jag vakna ändå för att kolla lite hur han mår och hur febern är på honom.
Så det kommer inte bli så jättebra med sömn i natt och därför tar jag vara på den lilla som blir.

Så jag ber om att få återkomma och hoppas att ni är okej med att bloggen är lite si sådär dessa varma veckor. Så fort temperaturen är under 36 grader igen så lovar jag att energin är tillbaka och då kommer ni märka av det här också förhoppningsvis.

 

Ha en bra helg och glöm inte att jag uppdaterar min instastory på instagram titt som tätt. LouiseiTurkiet.se heter jag där, följ gärna mig och för er som vill se just instastory’s så klickar ni bara på min profilbild så kommer det senaste upp.

God natt!

IMG_20170714_123613_430
Dagens lunch och mer om det visade jag i dagens instastory. Receptet på maten hittar ni HÄR
Och bulgur tillagar jag så här 

2 kommentarer

Kommentera