Det har inte varit bra den här sommaren, förlåt!

Hej hopp! Här har ni mig.
Ja, jag vet inte vad jag ska säga om mitt bloggande den här sommaren.
Det har inte varit bra, det vet jag mycket väl. Men just nu tänker jag bara att det får va som det är. Ibland mycket uppdateringar och ibland knappt ingenting på flera dagar.
När hösten är här, eller någon gång där i September, och vi är tillbaka i våran vanliga vardag där jag inte svettas 10 kg svett varje dag, när Adem är tillbaka till förskolan och när vi är mer tillgängliga så lovar jag att jag kommer ha en bra och ordentlig uppdatering här på bloggen.
Men tills dess så får vi helt enkelt bara ha det så här just nu.

Och när det kommer till mina svars-kommentarer på bloggen så har jag varit URUSEL på att svara på alla era fina och trevliga kommentarer den här sommaren.
Jag läser allting. Varje gång någon lämnar en kommentar så får jag en notis om det i min telefon på mail.
Men sedan tar det alldeles för lång tid innan jag svarar och då blir det inte av alls tillslut.
Era kommentarer gör halva bloggen bra tycker jag. Och ni är så otroligt snälla, peppande och jag gillar när ni delar med er av era tankar eller händelser.
Så även om jag inte svarar så läser jag som sagt allt och blir väldigt glad för alla kommentarer.
Och det lovar jag också kommer bli bättre på i höst, att jag ska svarar på era kommentarer. Förhoppningsvis kommer det ske lite bra förändringar här på bloggen snart så att ex. ni kommer få ett mail när jag har svarat på era kommentarer.
Minns ni att jag hade det på den förra bloggportalen jag var på, Blogg.se Det var SÅ bra.

IMG_20170720_170537_833 klanning-brollop Esma-tshirt-turkiet
Lite nytt i garderoben. “You drive me coconuts”, en långklänning och Esma’s fina tshirts.

 

De senaste dagarna har barnen varit sjuka. Jag kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg men de är iaf friska och krya nu igen.
Kadir har däremot blivit dunderförkyld och idag kände han sig inte pigg på att jobba. Men som egenföretagare och nystart så går det inte att bara låta det vara.
De första åren är tuffa på många plan men vi är medvetna om det och vi tror att detta kommer bli väldigt bra.

Barnen sover för länge sedan här hemma och jag ska ta en dusch nu innan jag somnar. Vi har skönare väder nu än för 2-3 veckor sedan men herregud så man svettas ändå. Duschen är vår bästa vän just nu.
De kommande veckorna så kommer vi ha mycket skoj på gång. Båttur, bröllop och flygresa är bara några av de roliga vi ska göra. .
Sverige väntar på oss och även om jag fortfarande inte har hittat biljetter än så vet jag att vi bara måste dit.
Jag siktar in mig på avresa i början av augusti och det betyder att vi borde vara på plats i Göteborg inom de närmsta 18 dagarna i alla fall.
Bara tanken ger mig fjärilar i magen men det finns även en liten pojke i vår familj som pratar konstant om Sverige just nu.

 

IMG_20170720_105843_892
Förmiddag hos oss, familjen jägare (Avcu som vi heter i efternamn betyder jägare)

2 kommentarer

  1. Vi väntar på er hoppas vi ses i Ullared. Många kramar från Kicki o Bosse

  2. Hej!
    Förståratt bloggen inte kan vara nr 1 att fixa varje dag 2 små o ett hem att sköta o sen lite mkt värme o sjukdomar på det ? Vem skulle hinna o orka o sen nu mitt i turist säsongen när din man har fullt upp med butiken o även du är involverad .
    Kram o ta det lugnt!
    Birgitta S

Kommentera