Sexton grader i vattnet!

Wow, vilken dag vi har haft. Kadir har haft sin första och kanske enda lediga dag det här året under säsongen. Han ville spendera tid med oss och bestämde sig därför för att ta ledigt för en dag.
Och vi har verkligen maxat dagen.

Jag är helt fylld utav energi samtidigt som jag är helt slut. Mitt huvud dunkar av trötthet och mina ben kan knappt bära mig känns det som.
Jag har problem med att ladda upp foton här på bloggen just nu ikväll, jag vet inte om det beror på själva bloggportalen som jag finns hos. De har haft en del problem på sistone och uppladdning av foton är bland annat ett problem.
Men jag lovar att ni ska få en uppdatering med flera bilder imorgon, så länge det går att uppdatera bilder då.
Om ni vill se lite redan nu så har jag uppdaterat en del på min instagram och framför allt instastory idag.
Kika in där, Louiseiturkiet.se heter jag på instagram. Och vill ni se instastory’s så klickar ni bara på min profilbild.
Men kom ihåg att de är bara uppe i 24 timmar innan de försvinner igen så skynda, skynda.

Nu ska jag ta och släcka ner här hemma och försöka sova ett par timmar innan Esma vaknar morgonpigg och redo för ny dag kl 06 imorgon.
Ska vi hoppas på en liten sovmorgon kanske?

 

Hoppas att ni har haft en bra dag och vi hörs snart igen!

Manavgatfloden-Turkiet-Side
En bild lyckades jag ladda upp nu ikväll i alla fall.
Min pojkar badade i Manavgatfloden den här morgonen mitt emellan två vattenfall som finns precis bakom det “stora” vattenfallet här i Sarilar. Manavgat.
16+ är det i detta vatten ungefär. Jag avstod då men på eftermiddagen badade vi alla i medelhavet istället. Betydligt skönare temperaturer där.

Kommentera