Liten uppdatering om veckan!

Fredag och snart helg. Då passar jag på att uppdatera för er här med några bilder. Jag kommer skriva mer sammanfattande inlägg om vår vistelse här i Sverige när vi är tillbaka på turkisk mark igen. 

Den här veckan har varit intensiv men väldigt rolig. Lek utomhus, Gekås, Liseberg och bushuset har vi klarat av. Och idag åker jag och barnen lite söder ut för att spendera helgen i Varberg. 

Hoppas att ni har det bra. Här kommer lite bilder från veckans roliga dagar. 


3 kommentarer

  1. Hej!
    Vad roligt du o barnen verkar ha det o för mkt värme slipper ni många har klagat på sommaren här i år men i Stockholm tycker jag ändå det var inga +30 mellan 17-25 överlag tyvärr inga riktigt varma kvällar mkt regnskurar då o då men sol o varmt mellan dessa. Hoppades du hittade bra saker på Ullared till dig o barnen var länge sen jag var där men har förstått att barnkläder är de bra o stora på.
    Fortsätt njuta av ledighet o familj o vänner kram Birgitta S

  2. Fy vad din blogg har blivit tråkig. Det var en av mina favoriter innan. Nu går jag in typ varannan vecka och inga nya inlägg

    1. Vad tråkigt att du känner så Helena. Jag är just nu på semester i Sverige och har inte möjlighet att uppdatera 5-6ggr i veckan som jag annars gör. Däremot har min Instagram och instastory uppdaterats flitigt dessa veckor. Så kika gärna där istället eller håll ut för nu har jag massa nytt att blogga om. Jag ska bara komma på plats och landa i Turkiet först

Kommentera