Årets stora höjdpunkt ikväll!

Vi vaknade till svalare väder och något mulet idag. Det känns som om regn hänger i luften men jag tror det bara är något som kommer dra förbi. Å andra sidan skulle det inte vara helt förvånande om det kom en skur för idag för 2 år sedan så regnade det faktiskt. Även om det är ganska så ovanligt fortfarande så här års.

Idag passar det inte med regn dessutom. För vi ska nämligen iväg ikväll. Årets stora höjdpunkt i Side sker just idag. På Malins restaurang, Side Friends restaurant så kommer det vara upp emot 90 skandinaver som samlas ikväll för god mat, dryck och trevligt sällskap. 90 personer, det är jättemycket.

Vilka av er bloggläsare kommer vi träffa hos Malins ikväll? 

Ha det så bra och ta hand om er själva och varandra.

Utsikten från vår balkong 2015.

3 kommentarer

  1. Hej !
    Trevlig kväll o hoppas att ni slipper regn . Den varan har vi haft gott om denna vecka o förra här suck
    Kram Birgitta S

Kommentera