Nya kläder, svullen mage och så är det helg snart!

God kvällens på er! 

Hoppas att allt är bra med er. Jag och barnen mår bra, de sover och egentligen hade jag tänkt fixa massor här hemma just nu såsom diska, plocka ur diskmaskinen, vika tvätt och sånt där för att få ordning.
Men istället känner jag att jag vill sova ett par timmar i natt och få energi till sånt imorgon istället.

Dessutom åt vi gröt nu på kvällen och Esma ville inte äta upp sitt så jag åt hennes tillslut. Så nu har min mage svullnat upp av den vanliga mjölken tror jag.
Jag försöker hålla mig till laktosfri mjölk annars  men inte ikväll.

Kadir är i Istanbul och kommer hem imorgon. Han och hans kompis, som också har en butik, gör inköp på vinterkläder just nu. Hoppas att dem hittar något bra och fint, men det är jag säker på att dem gör.
Jag fotade förresten herr och barnkläder i vår butik innan vi åkte till Sverige som jag skulle ha lagt upp här på bloggen. Men det hanns inte med och nu måste jag nog uppdatera mig lite vad vi har just nu.
Men nästa gång jag lägger upp något så måste det bli herr och barnkläder för ni har fått se mycket av våra damkläder den här säsongen.

Vi kör sista dagarna av vår sommar-vardag nu. Snart är vi tillbaka till den vanliga vardagen igen och nästa vecka ska jag fixa min telefon dessutom.
Jag går just nu runt med min gamla telefon för att kunna ringa med och min nya telefon som jag köpte i Sverige för att ta kort och använda internet/appar.
När man har en telefon från Sverige som ska användas en längre tid i Turkiet, med turkisk simkort så måste man “registrera den” Annars slutar den fungera efter x antal veckor.

2017-09-07 17.31.11

En somrig Esma med Elsas solglasögon. 

 

Nej, dags att sova och tanka på med lite energi för morgondagen. Jag menar, det är ju ändå fredag och helg snart.

Ha en bra kväll och glöm inte att ta hand om er själva och varandra!

Kommentera