Butiken imorgon!

God kvällens på er! 
Hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon, torsdag, vid 16-tiden så hämtar jag och Esma upp Adem på förskolan och sedan åker vi raka vägen mot Everenseki.
Vi ska nämligen till vår butik och sen stannar vi nog där 2-3 timmar minst. Jag tror vi äter middag där innan vi åker hem igen någon gång efter 19.00 kan jag tänka mig.
Om det inte är så att barnen vill stanna och vara med på hotellets minidisco. Då somnar dem nog gott sen.

Vill ni besöka vår butik så finns vi på hotell Side Royal Paradise och ni hittar vägbeskrivning och om närliggande hotell i det här inlägget.
Hoppas att vi ses någon gång framöver! 

6 kommentarer

 1. He j Louise.

  Visa lite kläder så vi får se
  lite. Ha en fin dag.Kommer i oktober jippy.
  Side är bäst.

  Kram Linda

  1. Det ska jag göra, Kadir har köpt in massa nytt från Istanbul och bland annat snygga jeans och jackor som jag gillade.
   Igår hann jag inte fota något, för Esma fick hög feber. Men om du vill titta nu vad vi har haft under säsongen, och en del av det har vi köpt in och har kvar, så kolla på den här länken (eller klicka i kategorin “Vår butik-shopping i Side”) https://louiseiturkiet.se/category/var-butik/

 2. He j Louise.

  Hoppas få träffa dig i Oktober.
  Behöver du något från Sverige,
  makaroner kanske choklad.

  Kram Linda

  1. Ja, vi får planera in en dag när det närmar sig tycker jag 🙂 Makaroner har jag hittat något som är väldigt likt mina favoriter från Sverige men choklad är aldrig fel 😉 Vi ses då! Kram Louise

Kommentera