Feber, häng och fredagsmiddag!

Vad skönt att det är fredag och helg nu känner jag. Inte för att det gör någon större skillnad för oss mer än att Adem är hemma från förskolan men jag tycker känslan är bara härlig.
Vi går nämligen på halvfart här hemma. 

Igår fick Esma feber som försvann ganska snabbt igen. Men när vi hade varit i butiken någon timme så kändes hon mer hängig och väl hemma så hade hon först en temp på strax över 38 grader.
Men dusch och bad piggade upp henne och hon var “sitt vanliga jag” igen. När vi skulle sova för natten så hade hon en temp på över 39.5 och feberfrossa trots febernedsättande.

Idag har febern gått upp och ner men samtidigt vaknade jag med migränliknande huvudvärk. Jag fick ett bra tips i veckan på min mail om just migrän och tyvärr hann jag inte testa detta idag.
Jag kände direkt att det var bihålorna som var orsaken till migrän-känslan så en huvudvärkstablett, nässprey och clearmax tog jag. Och sedan kunde jag sova en stund medans Kadir gjorde barnen klara på morgonen. Han tog Adem till förskolan och då la jag och Esma oss i soffan och slötittade på tvn en stund.
Det blev en lång och ganska tråkig frukost för min del och efter lite fix här hemma så verkade Esma trött så vi somnade igen och sov 2.5 timme. 
Sen lunch idag men nu verkar vi både må bättre. Jag känner mig ganska så urpumpad och trött i hela kroppen men huvudvärken känns knappt av och nu hoppas jag det håller sig borta.

 

Adem var sprudlande glad när jag hämtade honom på eftermiddagen, Esma var hemma med Kadir som lagade mat och nu leker de för fullt i vardagsrummet.
Jag tänkte laga lite spagetti och köttfärssås här hemma nu så får vi se om barnen väljer den maträtten ikväll eller levergryta som Kadir lagade.
Ja, ni förstår kanske varför jag väljer att göra en till maträtt. Lever går inte riktigt hem hos mig. SÄRSKILT inte som fredagsmys-middag. Haha.

 

Hoppas att ni får en bra helg, ta hand om er själva och varandra.
Och ni kan väl kommentera här nedanför vad ni ska göra för kul i helgen?
Eller om ni har planerat någon god middag ikväll, imorgon eller kanske som söndagsmiddag?

8 kommentarer

 1. Jag har inga planer alls för helgen, har inte ens planerat nån god middag eller fredagsmys =/
  Tror jag ska göra en plåt nacochips med köttfärs och ost på nu. Det får bli både mat och fredagsmys här =)
  Kram från mig

  1. Det låter gott tycker jag. Jag har en mini-liten påse nachochips här hemma som vi nog äter ikväll. Jag köpte den i veckan men hela tiden glömt av den. haha. Kram!!

 2. För min del blir det nog en tur till Kista och äter något gott imorgon söndag hemma dag. Krya på er. Kram och trevlig helg 🙂

  1. Det låter som en bra helg. Jag funderar på en kycklinggryta imorgon eller så kanske jag ställer mig på rullar köttbullar. Det var längesedan men det krävs också att kunna ha händerna fria en stund…hehe. Vi mår bättre idag, tack, och Esma har peppar peppar ingen feber längre.
   Kram!!

 3. Följt din blogg sen USA, så roligt att följa dig i turkiet nu!
  Har ni några planer på att flytta till Sverige och låta barnen gå i svenska skolan? 🙂

  1. Oj, det var länge. *Skämskudden på* hahaha. Inga planer på Sverige och/eller svensk skola. Vi trivs bra här och har precis kommit igång med vår butik och allt det där så vi hoppas att det blir bra. Kram!

Kommentera