Vår helg och oktober närmar sig!

Hejsan! 
Hur har ni haft det de senaste dagarna? 
Minns ni i början av sommaren när jag tog en bloggpaus och när jag sedan körde igång igen så hade jag en plan?
Att ha helgerna fria från bloggen om jag verkligen, VERKLIGEN inte hade något på gång som jag ville dela med mig utav där och då.
Jag tänkte fortsätta så även nu när hösten kör igång och därmed ha energi och mer inspiration förhoppningsvis till att blogga på veckodagarna.

Så i helgen blev det ingen uppdatering mer än på instagram.
Jag och barnen spenderade förmiddagarna på stora balkongen här hemma. Vi passar på nu medans vädret är helt okej, runt 30 grader i skuggan. 
Det fläktar bra på balkongen så det blir inte så jättevarmt där.
Sent på eftermiddagarna gick vi ut istället och sparkade boll en stund, tog en lite promenad runt kvarteret och kastade småsten.
Esma’s favoritlek numera.


Jag får nog öva på att göra inbakade flätor på Esma.
Övning ger färdighet…och lite snyggare resultat i fortsättningen förhoppningsvis. 

 

Igår vaknade jag av en ögoninfektion och det håller i sig idag med. Men jag försöker badda med varmt vatten, tvättar händerna extra noga och sedan har jag något från apoteket som rengör ögat.
Jag hoppas att det försvinner snart.

Om knappt 2 veckor så är det oktober och jag ser nästan fram emot det lite. Men tills dess så har vi ett par besök att bocka av. Och vem vet, det kanske hinner komma en regnskur också innan dess.
Men helst bara en liten.

Ha en fin eftermiddag! 

 

5 kommentarer

  1. Har också en ögoninflammation och ögonen rinner hela tiden! Fryser, 6,2 grader! Du blir nog proffs på flätning såsmåningom!

  2. Hade ögoninfektion när jag kom ner till Side, hade haft av och till under 3 v. Köpte turkiska ögondroppar, vips borta! 🙂 😉 🙂
    Türkiye seviyorum!

    1. Jag tycker det känns bra så som vi har det just nu och det är väl därför vi bor kvar. Vi har ett stort kontaktnät här omkring oss som barnen känner sig trygga med och det är något som är viktigt tror jag. Sedan vet jag inte om varken jag eller framför allt min man skulle trivas med att bo i Sverige. Så då hade vi inte fungerat lika bra som föräldrar heller om vi inte är tillfreds med hur vi har det. Idag är vi väldigt glada, nöjda och känner att vi har hittat en fast punkt och det tror jag är viktigt inte bara för oss själva utan för barnen som känner av vårat lugn och trivsel. Jag förstår såklart vad du syftar på men allting handlar inte om VART man bor utan hur man också mår i sig själv. Sedan tror jag inte att det är tryggare i Sverige med allt utan det finns många nackdelar där med.
      Hoppas du fick svar på din fråga även om det blev lite långt 🙂

Kommentera