När allt går åt andra hållet!

Jag har verkligen riktiga oturs dagar här tror jag. Ögoninfektion, krossade burkar och barn som vaknar allt för tidigt.

Jag känner mig bättre i ögat men det är fortfarande inte helt 100. Så igår och idag tvättar jag handdukar för fullt och byter sänglakan. Tvätta, rensa och bort med allt som kan tänkas göra det värre.
Igår var Esma och jag iväg för att storhandla. Vi hade verkligen bilen full av kassar och jag fick gå 3 gånger upp och ner för våra trappor för att få upp allting till lägenheten.
Tänk om vi hade haft en hiss i vår lägenhet.
Jag köpte bland annat hallonsylt och funderade på om jag skulle göra syltkakor igen för att frysa in.
Men jag hann bara tänka på den idén i sisådär 5 minuter innan drömmen gick bokstavligt talat i krasch.
Esma stod vid köksbänken på pallen, lyfte syltburken och PANG…Tappade den rakt ner i golvet.
Vi blev nog lika chockade båda två men ja, sånt händer. Det var mitt fel att hon ens var där och kunde få tag på glasburken.

Det var bara att städa upp och försöka få bort sylten från mattan. Tur att jag köpte galltvål, som alla verkar tycka är det bästa som finns till fläckar, när vi var i Sverige.

 


Gårdagens lunch bestod utav schnitzel för en gång skull, makaroner och rivna morötter som Esma tyckte var absolut godast. 

 

Utöver detta så har barnen vaknat klockan 06.00 varje morgon. Det är Esma som vaknar och sedan får hon upp Adem som gärna vill leka. Men det vill varen Kadir eller jag. Uppstigning bör inte ske innan kl 07.00 anser jag.
Och det jobbigaste av allt är att jag igår SKULLE lagt mig tidigt, eftersom jag fick gå upp så tidigt.
Men så kom Kadir hem, vi ville umgås och han hade med sig lite mat som vi åt. Och innan jag hade lagt mig igen så var klockan närmare 02.00.
Jag trodde väl aldrig att Esma skulle vakna så tidigt även den här morgonen.
4 timmars sömn har jag fått i natt, en ögoninfektion som inte går över och sen har jag inte ens några syltkakor att trösta mig med.
Tur att det är fredag imorgon! 

 

1 kommentar

  1. Hej!
    Vilken skit dag nu får vi hoppas att fredag o helgen blir bättre
    Kram Birgitta S

Kommentera