Höstgarderob!

Även om vi har jätteskönt och varmt väder fortfarande så känner jag att hösten börjar närmar sig. Det sägs att första höstdagen, officiellt, var förra veckan men jag måste nog säga att höst är det först i oktober hos oss.
Och jag längtar lite faktiskt för jag vill ta på mig ett par snygga jeans, mysa in mig i en skön tröja och höra regnet smattra på fönsterrutan.

Just jeans tycker jag är det absolut skönaste och enklaste plagget att matcha och klä sig i.
Efter att ha haft ett år med allt för många trasiga jeans som gått sönder på knät så har jag nu införskaffat mig ett par nya som jag ser fram emot att använda i vinter.
Men jag vill uppdatera min garderob mer och här nedan kan ni se, och kanske shoppa några favoriter som jag gillar.

Höstens Trender

Adidas-Sneakers | Silver-stövletter | Topshop Jeans | Vero Moda Jeansjacka | Vero Moda Klänning | Topshop bag | Milani läppstift | The Balm Highlight | Nail polish   

Detta inlägg innehåller reklamlänkar. 

2 kommentarer

  1. Hur är det när det är som kallast? Kan man behöva vinterjacka eller kan man gå i klänning året runt? Drömmer om att flytta till varmare klimat…

    1. Kallast är det i januari-februari och då är temperaturen allt mellan 15-17 grader ner till 2 grader. och minusgrader på nätterna. Usch det är kallt. Men skiner solen så finns det dem som går i shorts och tshirt på dagarna. Medans vi andra boende går runt med varm jacka och kanske tom mössa 🙂 Idag fick vi regn för första gången på 3 månader men nu, efter ett par timmar så skiner solen igen och det är skönt väder.

Kommentera