Torsdagen i text och bilder!

Detta inlägg skulle komma upp tidigare under dagen men tyvärr ville inte bilduppladdningen fungera.
Och tyvärr är det inte första gången det krånglar, det har hänt mycket sånt på sistone vilket gör att inlägg blir försenad eller att jag får prova att ladda upp bilder om och om igen.

 

Klockan är strax efter midnatt men jag tänkte att jag skulle försöka få upp ett blogginlägg innan jag lägger mig.
Imorgon kommer en vän ner till Side och redan på söndag ska vi ut och äta, om vädret håller i sig och är bra det vill säga. Ja, vädret kan vi ju prata om en annan dag.
I veckan som kommer ser lite lätt ostadigt ut men jag tror att vi kommer få någon lätt regnskur. Eller en ordentligt skur en kväll/natt och sedan har vi tillbaka solen och det fina vädret igen.

Igår hade vi en härlig dag i alla fall. Adem åkte till förskolan och sedan åkte Esma och jag vidare till en lekpark och lekte någon timme eller så.
Det har ju äntligen blivit lek-vänligt väder på förmiddagarna nu så vi laddar faktiskt för en lekdag imorgon igen.

 

 

När vi hade hämtat Adem på förskolan på eftermiddagen sen igen så åkte vi raka vägen till Side för att hämta upp Bettan och sedan åkte vi till vår butik.
Jag och Kadir tycker det är jättekul att få visa vad vi har börjat bygga upp och det är något vi såklart är stolta över. Vi tar en säsong i taget och hoppas att nästa år kommer bli bättre.

 


Landet där palmerna bor. 

 

Jag fick en jättefin 30-års present också. Jag fyllde ju som sagt jämt i slutet av maj och min enda önska var att ha en bra dag. Och det hade jag.
Men nu blev jag överraskad med ett jättefin armband utav Bettan med Kadir, Adem och Esma’s namn på.
Visst var det fint? 

 

3 kommentarer

  1. Roligt att se er butik och ångrade att jag inte köpte den beige kamouflage mjukisjackan! Att du gillade min lilla present, är ju så roligt också!

Kommentera