Måndag, suddiga bilder och fullbokad vecka!

Hej hopp, det är måndag igen!
Är ni pigga och taggade för veckan? Det är jag.
Imorgon ska vi nog en sväng till butiken vid lunch,
på onsdag blir det en förmiddag med frukost och shopping
och på torsdag får vi besök hemma.
Och sedan händer det säkert massa mer roligt där emellan. En riktigt kul vecka med andra ord. 

Redan igår förstartade vi den här veckan med en middag inne i Side. En fantastiskt kväll på alla sätt och vis och självklart kommer ni få se mer av detta framöver.
Men jag blev så besviken på mig själv! 
Jag är jättenöjd och glad i min nya telefon. Jag har en samsung galaxy s7 och kameran är så himla bra tycker jag. Men igår kom jag åt en funktion så när jag kollade igenom bilderna här hemma så ser jag efter halva kvällen att 80% är suddiga.
Se bara på den här bilden på min middag igår. Jag åt en otroligt god pasta och som jag i vanlig ordning tog en bild på för att visa er här på bloggen.
Men ni ser ju, det är knappt så att man kan se att det är mat på bilden.


Ni som läser bloggen från telefon, kan ni se denna bild? På dator syns det men i min telefon så syns ingen bild här. Kommentera gärna så att jag vet.  😕 

 

Som tur är så är de första bilderna på omgivningarna, lite i Side och solnedgången bra bilder så när jag har tid i veckan så kommer ni få se det.

Idag har vi jättefint och härligt väder igen. Adem är på förskolan och som alltid så är han jätteglad att åka dit och springer före oss in till alla barnen på morgonen. Inga problem med lämningen och det är otroligt skönt. Han trivs verkligen! 
Jag och Esma stannade ute en stund när vi hade kommit hem. Vi sparkade boll, gick runt kvarteret och plockade sten. Det sistnämnda är kanske Esma favorit. Hon plockar, samlar och kastar.

 

Nu är det dags att ta tag i städningen och sedan blir det lunch. Hoppas att ni får en riktigt bra vecka!
Och kära läsare, det är jättekul att ni är inne och läser. Tack! ♥ 

8 kommentarer

 1. He j Louise.

  Jag vill se hur du bor, kan
  vi komma och hälsa på dig
  i Oktober.

  Kram Linda

  1. Hej Linda! Vi brukar bara ha våra familjer och vänner på besök hem till oss. Men ni är hjärtligt välkomna till vår butik. Det hade varit kul att ses 🙂 Kram!

 2. Hej Louise!
  Du skrev att det var problem med ditt bloggande, kan du inte blogga via telefonen? Jag bloggar mest från min mobil och tycker de e smidigare. Ha en bra helg och var rädd om dig och din familj. Kram Helen. L

  1. Jag önskar att det vore så enkelt men bilduppladdningen fungerar inte via appen heller när det krånglar. Det står bara försök igen så det är antagligen något fel på själva portalen när det händer. :/
   Kram!!

Kommentera