Återkommer strax!

Hejsan! 
Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. 
Jag mår jättebra och är både trött men fylld av energi. Hela den här veckan har varit fantastiskt och jag har gjort så mycket roliga saker. Och därav har jag haft två dagar med dåligt bloggande.
Hoppas att ni har förståelse för detta. Det är många gånger som jag önskar att jag kunde hinna med bloggande mer och bli bättre på den biten men tyvärr, jag måste prioritera mig själv, min familj och allt sånt viktigt först.
Jag tänker verkligen att jag ska sätta mig vid datorn och skriva en rad eller två men oftast kommer något annat emellan.

Och det blir tyvärr inte lättare av att bilduppladdningen är extremt långsam vissa dagar. Min två bilder i senaste inlägget om ingefärsshot tog kanske över 1 timme innan det blev rätt med bilderna.
Jag vet inte varför det är så men jag vet att många med mig har problem med detta. Och det gör att bloggande snabbt övergår till något besvärligt och tråkigt.
Jag hoppas att det blir ändring på detta snart här på bloggportalen.


Dessa två i tisdags. Den ena mer galen än den andre. <3

Sedan ett år tillbaka så finns det två problem med min blogg. 
Den ena är när jag svara på era kommentarer. Jag vet inte om ni NÅGONSIN får ett mail med en direktlänk till er kommentar när jag har svarat på den.
Det var jättesmidigt när jag hade min blogg hos blogg.se, då kunde ni som lämnar er kommentar och mail lätt klicka er in för att hitta mitt svar sen. Minns ni det, ni som läst och kommenterat bloggen ett par år nu?
Det andra problemet handlar också kommentarerna. 
När vissa av er skriver en kommentar med en emoji så bryts kommentaren efter emoji´n
Jag vet inte exakt om det är från dator, iphone eller androidtelefon det bryts men ni får gärna kommentera i detta inlägg med valfri –> 🙂 mitt i en mening för att se om det funkar eller inte.
Ni måste alltså kommentera något efter emoji´n också för att kunna se om hela kommentaren kommer med eller inte.
Berätta gärna om ni använder dator, telefon etc. så kanske vi kan hitta problemet.

Imorgon är det fredag och jag hoppas det blir en bra sådan. Ta hand om er själva och om varandra.
Så hörs vi snart igen, det lovar jag! 

5 kommentarer

 1. Hej,
  Hoppas du haft en fin helg. Jag som läser alla mina bloggar via feedreader (då ser jag när alla uppdaterat) tycker att finest.se är helt värdelöst. De gånger jag inte får en förhandsgranskning i min rssläsare så är det något script som låser hela feedreader och bloggen i typ 3-4 minuter vilket gör att det är superfrustrerande att läsa finest bloggar. Sen är det synd det här med kommentarerna också. Nä tacka vet jag blogg.se eller en hederlig wordpress blogg (och här ville jag göra en glad gubbe men vågar inte det )

  1. Jag förstår dig precis och det är så tråkigt att det är så här mycket problem. Bilduppladdning tex. drabbar ju bara mig, men när det går ut över läsarna och just att det inte går att läsa ordentligt vissa dagar/tider etc. så är det skittråkigt rent ut sagt. Men jag lovar att det kommer bli bättre på ett eller annat sätt framöver. För så här vill inte jag ha det längre. Det räcker nu för det funkade i 9 år alldeles utmärkt på blogg.se
   Deras sida har dock blivit så tråkig att använda, särskilt när de inte har wordpress-grund…eller vad det nu heter.
   Har du din blogg helt och hållet själv på egen wordpress?

   Kram!

 2. Jag kommenterar bara från mobilen och då försvinner det jag skriver efter emoji

Kommentera