Det är inte roligt längre!

Hejsan! 
Det är nästan lite motvilligt som jag uppdaterar bloggen just nu. Jag har sådan extrem olust för att skriva här och har känt så ett tag nu, tyvärr.
För att lugna och klargöra så mår vi jättebra privat. Kadir har äntligen blivit frisk från en jobbig förkylning, barnen mår bra och idag var jag och Esma iväg för att köpa lite bra förvaringslådor.

Men med bloggen så är det inte bra. Jag känner att det inte alls är kul att uppdatera här när allting går emot. Bilduppladdningen funkar inte och nu ligger det inne en reklamlänk efter första och andra inlägget precis hela tiden över produkter jag varken gillar, tycker är fina eller kan stå för.
Det känns som om jag inte har kontroll över min egna blogg längre och att någon annan är inne och styr den eller när den ska uppdateras.
För jag kan inte längre påverka när ett inlägg blir klart pga. bilderna som inte kan komma upp ordentligt.
Och jag kan inte stå för “Köp dessa snygga/härliga/moderna sakerna”-länkarna som visas som om det vore ett inlägg från mig.
Köper ni dessutom något som tipsas via länkarna så är det inte ens jag som tjänar på det, men det är “jag” som gör reklam för det. Förstår ni problematiken? 

 

De säger att det ska bli bättre men jag vet inte. Jag har tappat gnistan för länge sedan och jag märker att det är många med mig. Det är inte roligt längre och jag behöver få tillbaka både gnistan men framför allt kontrollen över min egna blogg. 
Efter att ha haft relativt bra kontroll över den i 9 år så känns det trist att det är så här nu, mitt 10 år som bloggare.
Och egentligen ville jag inte ens uppdatera bloggen idag eller skriva om detta för så här har jag klagat länge nu. Eller hur? 
Har ni tröttnat? Har bloggen blivit tråkig? 

Jag hoppas att ni kommer vara med mig ett tag till, jag hoppas att gnistan från min sidan kommer tillbaka till vad det en gång var. För jag lovar er att det kommer bli bättre. Inte just nu, men snart. 

Tack för att ni hänger med här trots de problem som uppstår. Och kom ihåg att det är bara bloggandet och detta online-liv som har fått en rejäl influensa just nu. Privat så mår vi toppen och det är ju faktiskt det viktigaste. 

 

Ta hand om er och glöm inte att ta hand om varandra också! 
Kram ♥ 

 

Update: Några av er säger att reklam inte syns. För att se den så måste ni vara inne på “hela” bloggen, inte enstaka inlägg.
Klicka på den här länken —> www.louiseiturkiet.se
Där kommer du kunna se något som ser ut ex som på bilden nedan.
Ni som inte såg tidigare, berätta gärna om ni ser det nu när ni klickat på länken.

8 kommentarer

 1. Konstigt för när jag löser dina inlägg som är mycket trevliga ser jag inga reklam inslag om jag läser det på paddan. Troligt något som syns på datan. Hoppas du fortsätter skriva.

  1. Jasså? det syns i telefonen också hos mig så det borde synas även på padda.
   Det ser precis ut som ett vanligt blogginlägg om att man kan shoppa saker så det kanske förvirrar?
   Jag har haft liknande, riktiga, inlägg förut men då är det genom ett samarbete jag har valt att göra. Och då brukar jag skriva text till bilderna också. Men annars ser det precis likadant ut.

   Ja, jag hoppas också att jag snart är tillbaka i det jag själv trivs med och som det brukar vara. Kram!

 2. Jag har läst din blogg några år och tycker som du själv säger att den har blivit tråkig. Nu för tiden går jag in några gånger i månaden och skrolla. Man märker att du bara skriver nåt för det ska vara så.

 3. Hej =)
  Jag gillar din blogg, det vet du.
  Dock tycker jag det är lite tråkigt med reklamen, inte bara i din blogg, det är i flera bloggar.
  Visst jag förstår att det är genom reklamen pengarna kommer in, men ändå =/
  Kramar från mig!

 4. Hej! Jag har inte sett någon reklam… och jag läser på dator inte platta eller telefon. Jag tycker att din blogg är helt bra, att den speglar vardagen i en barnfamilj. Och som du skriver -det viktigaste är att ni mår bra! Det är ju inte helt lätt heller att ha tid med bloggande med två små i huset, och allt som ska göras. Men hoppas ändå att du fortsätter blogga! Önskar er en skön höst och att ni alla får vara friska! Mvh Kerstin (Finland)

 5. Håller med om att bloggen var bättre innan du flyttade till denna portal (layout, skriva kommentarer, mejl när/om man får svar osv)!

 6. Hej!
  Jag uppskattar din blogg o kikar in varje dag i land dator o ibland IPhone men förstår dig när reklam dyker upp som du inte själv styr över hoppas det löser sig .
  Kram Birgitta

Kommentera