Helgen har varit upp och ner!

Har ni haft en bra måndag? Min har varit toppen och jag hoppas att det fortsätter så hela veckan.

Först skulle jag vilja tacka alla er som på olika sätt tog del av mitt inlägg “Det är inte roligt längre!”
Det är såklart tråkigt att ni också märker av att jag tappat gnistan och att ni inte längre läser bloggen så ofta på grund utav det.
Men det är på gång med förändringar på bloggen och mycket av det som jag har haft problem med det senaste året just här på bloggen, som gör att det blir mer krångligt och får mig att tappa gnistan titt som tätt, kommer att fixa sig. Det kommer inte bli konstigt att kommentera och ni kommer få mail när jag svarar på era kommentarer bland annat.
Allt sånt kommer lösa sig, men jag vågar inte lova exakt när allting är klart. Det är på gång så jag hoppas att ni är med mig hela vägen.

Sedan kan jag såklart inte lova att alla inlägg är fantastiska och roliga att läsa, eller att allt kommer gå framåt hela tiden. Men förhoppningsvis kommer det bli bättre, mycket bättre än vad det varit. 
När jag vet lite mer exakt så kommer såklart ni också få veta och hänga på den här resan.

 

Helgen har varit bra för oss fast också ganska så kämpig. Esma fick feber i fredags och den har pendlat upp och ner hela helgen. Sen i lördags natt så har hon inte feber men lite snorig och framför allt, och det som tar mest på våra krafter är att hon inte sover ordentligt utan vaknar och yrar runt.
Hon sover väldigt, väldigt dåligt och det ligger väl något virus i luften helt enkelt. Men vi har varit ute en del och så även den här morgonen och eftermiddagen.
Så här års så brukar Kadir ta bilen till jobbet och därmed lämna av Adem på förskolan men idag gjorde vi det och då passade vi på att stanna ute ett bra tag efteråt.
Det var sådär krispigt härligt i luften. Inte kallt men det var en morgonkänsla första timmen. Vid 10-tiden började det bli varmt och dags för oss att gå in och börja röja upp här hemma.

Vi tittade på svenska hollywoodfruarna under tiden som vi åt lunch och Esma var övertrött men på ett glatt vis så hon satt mest och skratta hela tiden fram tills att hon somnade i matstolen.

 

Jag hoppas att ni får en bra vecka och att solen skiner lite på er även om hösten är här. 
Ta hand om er och varandra! 


Manavgat i fredags. 

 


För att överleva helgen.

 


Granatäpplesäsongen är igång. Mmm! 

 


Leka, springa, hoppa, busa. 

 


Esma med sin nya barbiedocka.

 


Söndagens eftermiddags aktivitet. 


Dagens Esma imorse. 23 grader i skuggan kl 09.00.

2 kommentarer

  1. Hej! Hoppas att allt strul du har /haft med bloggen jag uppskattar den så mkt +23 i skuggan helt ok ☀️Tyvärr höst o småbarn o förskola då kommer sjukdomarna hoppas det ger sig o att du slipper
    Kram o må så
    Birgitta S

    1. Ja, nu kommer det bli ordning snart. Jag kommer inom kort flytta bloggen till en egen sida. Den kommer vara väldigt enkel men fungerande. Och sedan kommer jag ha nya sidan klar innan årskiftet förhoppningsvis och den är jättefin. Och fungerande hehe. Kram!!

Kommentera