Regnet är förbi och jag vill gå ut!

Nu har vi fått ordentligt med regn vill jag lova. Det började igår kväll och sedan har det fortsatt mer eller mindre fram tills nu. I natt åskade det väldigt mycket, som det brukar göra här.
Det är något speciellt med regnovädret här tycker jag. Mysigt och oroligt på samma gång.
Tack och lov sov barnen hela natten utan några problem. Det är nog mest jag som inte kommer till ro när det är sånt oväder.

Morgonen fortsatte i regnets tecken och det har varit ett par översvämningar runt omkring Side och Manavgat. Men just i detta nu så börjar molnen dra bort och solen tittar fram allt mer. Det blir nog en fin men lite kallar kväll ikväll tror jag.
Hoppas vi slipper regn nu på ett litet tag. Imorgon vill jag gå ut en sväng med Esma för det har inte blivit mycket av det dessa två dagar.
En liten promenad, leka med stenarna och cykla på trampcykeln brukar vi nöja oss med annars om dagarna. Idag har jag inte fått mycket gjort här hemma men jag har tagit undan våra shorts och ska ta tag i resten av sommarkläderna ikväll tänkte jag. Nu är sommaren över och vi använder inte dem kläderna längre.
Men redan i april kommer vi kunna ta fram det igen, härligt.
Nu blir det middag hemma hos oss. Kycklingklubbor tillsammans med morötter, ärtor och potatis blir det ikväll. Vad ska ni äta? 

 

Ha en fin kväll! 


Morgonen började i vanlig ordning med en kopp turkisk te. 


Dagens sköna klädsel.
Byxorna köpte jag på Gekås när vi var i Sverige och de är supersköna.
Perfekt för regniga dagar. 

3 kommentarer

  1. Jag är ensam ikväll och tänkte äta varmrökt kycklingfilé,potatis och sallad.Önskar er en skön kväll och håller tummarna för bättre väder <3

  2. Jag har hämtat yngsta barnbarnet på dagis idag. Han och jag åt kungsörnens idealmakaraoner och hemgjorda köttbullar till middag =)
    Sen fick han en chokladglass till efterrätt, när man är hos farmor så får man äta glass fast det är onsdag =)
    Kramar från mig

Kommentera