Vår helg var bra men en del regn!

Hej och god morgon! 
Har ni haft en bra helg? Min har varit bra även om vi bara har varit hemma dessa dagar. Barnen är förkylda så jag vill försöka att vara hemma mer och bli friska.
Men på lördagen gick vi åtminstone ut och lekte på förmiddagen. Vädret var alldeles lagom och vi hann vara ute någon timme innan ett oväder drog in.
Det var lite häftigt att se hur ena sidan, mot bergen hade soligt och fint väder. Men samtidigt hörde vi åskan och hur det mullrade.
Och tittade vi mot Side-hållet så låg det som ett svart täcke över himlen. Sen kom det närmare, och närmare och närmare.

 

Vi stannade ute så länge vi kunde men tillslut så kände jag att det var dags att gå in. Lagom tills att vi skulle äta lunch och precis då brakade det loss med en ordentlig skur.
Esma sov efter maten medans Adem och jag lekte och grejade hemma. När Esma sen vaknade så sken solen igen och det var riktigt fint väder.
Det kan verkligen ändras snabbt här.

 

Igår kunde vi inte gå ut och leka för regnet öste verkligen ner nästan hela dagen. Det kom väldigt mycket regn men vi stannade inomhus, lekte, plockade undan sommarkläderna, tog fram nya vinterkläder och sånt.
Adem och jag bakade en efterrätt, en form av chokladpudding på eftermiddagen.
Jag tyckte det passade bra just denna söndag för det var faktiskt Turkiets nationaldag igår. Och det firade vi alltså med lite efterrätt.

 

Förutom nationaldag och regn så har ni i norden ställt om er klocka. Förut var vi en timme före er här i Turkiet. Men nu är vi alltså två timmar före er och när jag skriver detta, kl 09.00 så är det fortfarande tidig morgon för några av er i Sverige.
Jag sätter detta på tidsinställt så kommer det ut lagom till erat förmiddagskaffe tänkte jag.

Vi har lite planer den här veckan men framför allt så hoppas jag att vi blir av med förkylningen.
Ha en bra måndag och en riktigt bra vecka! 

Kommentera