Nu är jag tillbaka igen!

Hej allesammans! 
Nu är jag tillbaka igen och jag hoppas att ni kommer gilla min nya sida. Bloggen är densamma och designen är bara tillfällig men jag hoppas att ni kommer gilla detta.

Jag har fått världens bästa hjälp utav Louise som hjälpt mig så många gånger tidigare och det känns kul att kunna bestämma mer fritt över bloggen nu.

Men med detta så vill jag också säga att allting kommer inte vara toppen precis hela tiden. Ibland kanske det finns problem med även den här sidan som måste fixas. Då och då kanske jag inte alls har någon blogglust eller bara är tom på idéer. Jag kan inte heller lova att bloggen kommer vara fantastiskt kreativ, rolig, fin och intressant. Det kommer gå upp och ner på den fronten, det vet jag och jag vill inte bygga några förväntningar som inte kommer stämma hela vägen.
Men däremot så tror jag att det kommer vara lättare för oss, mig och dig, att kunna föra en konversation med varandra i kommentatorsfältet. Jag tror det kommer bli lättare att ladda upp bilder och lättare att läsa bloggen på mobilen.

Men vet ni? Jag skulle jättegärna vilja veta vad ni tycker. Första intrycket? Funkar det att kommenterar? Prova med lite olika emojis så kan vi se om det funkar nu. Och när jag svarar på era kommentarer, får ni ett “svarsmail” då? (För er som fyller i e-post när ni kommenterar)
Ni kan väl testa lite, säga vad ni tycker och finns det något redan nu som inte fungerar för er?

Jag har inte ställt in alla funktioner såsom ex. bloglovin men det kommer.
Och jag hoppas ni kommer gilla detta nya,
Nu kör vi! 

Update: För att kommentera så klickar ni på blogginläggets rubrik och skrollar sedan ner nästan hela vägen. Vi ska försöka att göra den biten lättare och tydligare för er.

Side, Turkiet, Höst, Tillbaka
En bild från igår morse när vi var i Side. 

18 kommentarer

 1. Superbra att du bytte!
  Kommer underlätta mitt läsande av din blogg eftersom jag jämt får ”scriptfel” på finestbloggar.

  Hoppas du är piggare idag.

  1. Ja det känns jättebra. Måste bara ha en tydlig “kommentera här”-knapp insåg jag nu. Och dela knapp.
   Halsen är lite bättre men jag är fortfarande trött i kroppen. Hur mår du då? Du blev ordentligt sjuk. Hoppas att du mår bättre ❤

  1. Vad kul att du säger det. Och du fick med en emoji också. Det kunde man knappt göra förut så det är en förbättring.
   Ha en fin kväll! Kram Louise

 2. Tyvärr måste jag vara ärlig din blogg har blivit lite tråkig hoppas du hittar inspiration igen sorry

  1. Vad tråkigt att du känner så. Vilken period tyckte du bloggen var bättre? Jag har själv förhoppningar på att det blir bättre nu när jag har en lättare plattform att skriva från. Men vi får helt enkelt se. Kram! ❤

 3. Så bra att du lämnat Finest. Gör det gärna lite tydligare hur man kommenterar ?. Har läst din blogg i flera år så man märker skillnad sen du gick över till finest.

  1. Vi försökte få till det lite tydligare idag, det är mycket man kan pyssla med nu till skillnad mot förut. Men för tillfälligt kunde det inte bli bättre än vad vi har nu. Dvs att längst upp står det ex. “10 kommentarer” och där klickar man. Men detta är något vi absolut kommer försöka ordna med när vi gör den nya, riktiga designen. För det är såklart viktigt att det blir tydligt. Nu har jag också lagt till att man kan fylla i att man vill ha svarsmail, dvs när jag svarar så får man ett mail automatiskt så att man lätt hittar tillbaka till sin kommentar och mitt svar. Hoppas det funkar bra. En annan sak som är kul är att vi ääääääntligen kan använda emojis mitt i meningar <3 utan att det blir några konstigheter hehe. Tack för att du läser och kommenterar. Hör gärna av dig så fort du ser något annat du tycker kan förbättras eller ändras. Kram! :)

 4. Hej
  Nu hittade jag hit ?
  Ska bli skoj att följa dig här ??
  Nu provar jag lite emoji som du ville ?
  ?☀️??????❤️???
  Kramar?

  1. Jaa nu funka det, och vi har gjort det lite tydligare med kommentarer men det blir ännu bättre framöver.
   Härligt att du hänger med här! Kram! <3

  1. Vad kul att du gillar det. Jag tror det blir bra för ett tag och bättre kommer det bli sen. Kram Louise <3

 5. Go kväll Louise?Nu hittade jag hur man kommenterar?Lycka till med nya bloggen???ha en mysig kväll?

  1. Ja, vad kul att du hittade det. Vi försökte göra den så synlig vi kunde men det är svårt att få till det bra på kort tid.
   När den nya, riktiga designen är på plats så blir det ännu bättre. Första steget var bara att flytta bloggen. <3 Och nu är det klart.
   Ha en bra kväll, kl är snart midnatt här så det är dags för mig att sova.
   Kram!

 6. Ser kanon ut, tydligt och härligt att emojisarna funkar ?????
  Trevlig fredag! Kram

  1. Ja det är superkul med emojis utan problem tycker jag ?✈? Tyvärr så funkar inte svar-mail-funktionen så det är något jag jobbar på. Det bara MÅSTE fungera. Kul att du gillar nya sidan iaf. Kram!! ?

Kommentera