En höstdag i Manavgat!

Idag var vi inne i Manavgat efter lunch och vill ni veta vad jag kom hem med för spännande därifrån så får ni kolla in min instastory på instagram.
Eller vänta tills att jag visar er här på bloggen.

Just idag hade jag inte tid att ta några bilder men däremot gjorde jag det för ett tag sedan när Esma och jag var inne i centrum.
Jag gillar Manavgat väldigt mycket eftersom det är lite puls men inte för mycket. Jag är ändå från ett litet, litet samhälle utanför Bert-land (Skara) och är även nu van vid lugnet och att bo lite utanför stan.
Så även om Manavgat kanske inte är något storstad direkt så är det alltid folk i rörelse och en slags puls tycker jag.

Det finns mycket promenadmöjligheter längst med floden och många små caféer, lekparker, utomhusgym och gräs att slå sig ner för en fika.
Så här års när vi har mellan 20-25 grader så är det perfekt promenadväder.

Här kommer några bilder från kärnan av Manavgat.

Manavgat-promenad

Manavgat-bänk

 

Både i Side och även här i Manavgat så kan man hyra cyklar på ett smidigt och bra sätt. Men kom ihåg att det är förbjudet att cykla på strandpromenaden i Side. I Manavgat och promenadvägarna längst med floden så är jag osäker på vilka regler som gäller för cyklister. Men är det förbjudet så det också skyltat.

 

7 kommentarer

  1. Tycker att några träd ser lite höstgula ut på bilderna. Ser man på naturen att det är höst i Turkiet som här i norden?

    1. Absolut, det är väldigt orange-gul-gröna färger överallt och palmerna börjar få “hängande blommor” Så det är verkligen härliga höstfärger. Jag ser mer getingar och fjärilar nu, fast det känns ju lite mer vår-igt kanske. Men de orkar väl fram nu efter sommarvärmen 😉

  2. Go kväll;) åh vad fint det ser ut! Måste nog ta en heldag i Manavgat när vi kommer nästa år?Har ju “bara” blivit avsläppt vid stora marknaden, och sen tillbaka till Side. Blir kul att upptäcka nya smultronställen?Kramar till hela familjen?

    1. Ja det är så härligt i Manavgat så det tycker jag absolut att ni ska göra. Hoppas på en dolmus och gå av inne i stan. Sen är det bara att vandra för det finns så mycket att se överallt. 🙂 Hoppas ni hittar många fina, och nya ställen <3 Trevlig helg. Kram! <3

Kommentera