Att kommentera och få svar!

Jag tänkte skriva om detta med att kommentera här på bloggen. Men först vill jag berätta en annan sak.
Vi  har massa kul på gång här hemma nu inför vintern. Idag hade vi en…jag vet inte om man säger hantverkare men vi ska ändra vår soff-sits lite grann. Och mannen som håller i trådarna för det och ser till att det blir rätt mått och färg på tyget var här idag. Så spännande! 
Vi tittade på en annan sak igår när vi var inne i Manavgat men det får ni se först när allt är klart tror jag.
Vi ändrar ju från sommar till vintermood i vår lägenhet varje år. 

Vilket fall, jag är så himla pepp på min nya blogg. Jag vet att jag tjatar om det men det är så skönt att det börjar bli ordning på det nu. Allt är som sagt var inte helt klart och jag vet att det har varit lite otydligt över hur eller framför allt vart man klickar för att kommentera nu. Tyvärr kan vi inte göra det tydligare än vad det är just nu, till designen vi har idag. Men vi vet om att det måste bli bättre när RIKTIGA sidan är klar. För detta är som sagt bara ett tillfälligt utseende. Den andra är SÅ fin ♥

Vill ni kommentera på min blogg så klickar ni antingen på inläggets rubrik eller “Inga kommentarer”/ “14 kommentarer” och skrollar ner på sidan som öppnas.

Jag har redan nu märkt att ni kan göra emojis, eller smileys som det också kallas för, när ni kommenterar. Minns ni på förra bloggen att kommentarerna bröts efter emoji’s? Det är inga problem nu så nu kan vi göra massa tummen upp, facepalm, hjärtan i olika slag, palmer och sol.
Jag försöker undvika det här i texten på bloggen som ni kanske märkt, av den enkla anledningen att jag inte tycker det passar in. Men bland kommentarerna så är det fritt fram hur mycket ni vill.

En annan sak som jag har ordnat nu är att ni får ett “svarsmail” när jag svarar på era kommentarer. Men bara OM ni väljer att klicka i det innan ni skickar kommentaren.
Så här ser det ut när ni kommenterar och det är den rutan som jag har ringat in, samt en e-postadress som ni använder, som ni måste fylla i.
När jag sedan svarar på era kommentarer så kommer det ett mail till er email och en direktlänk till inlägget ni kommenterat på.

Och jag gillar att få kommentarer från er. Allt från om er själva, vad ni gör eller vad som sker framöver i era liv. Till svar på mina frågor i blogginläggen till er, kommentarer om själva inläggen, vad ni tycker eller något ni relaterar till när ni läser det jag skriver.
Nu när jag har lättare att svara er så tror jag våra konversationer i kommentarsfältet blir roligare också.

Ha en riktigt bra fredagskväll och helg.
Och glöm inte att ta hand om er själva men också om varandra. ♥

6 kommentarer

 1. Hej !
  Vad roligt för dig att blogg strulet verkar få en lösning jag läser dig varje dag. Visst är det roligt med nytt hemma i vintras efter jul på rea införskaffade vi en ny soffa på tiden den gamla hade verkligen gjort sitt när barnen var små o sen tiden när de började gå hem själva efter skolan med kompisar .
  Kram o må så gott nu skall jag prova en emoji?

 2. Hej!
  Toppenbra att man kan få mail nu när du har svarat på kommentarer, det blir roligare att kommentera då ?
  Hur länge till tror du ni kan sova i sovrummet nu innan der blir för kallt?
  Kram från mig

  1. Ja jag hoppas att det fungerar. Ni svarar jag direkt i appen så vi får se om det går men det hoppas jag. ?
   Förra året sov vi fram till jul-nyår. Då var det runt 13-15 grader i sovrummet så det var kallt men med varma täcken så gick det bra. Nu har vi inte ens börjat elda än men på kvällarna skulle det vara skönt att slänga i någon ved bara för att få en govärme innan man ska sova. Då har vi runt 19-20 grader i hemmet precis när vi ska sova och jag gillar när det är runt 25 mer. På dagarna skiner solen in och värmer på bra så det kommer nog dröja ett bra tag tills vi börjar elda dagtid. Kram!! ?

   1. Okej, ja skönt att sova i sängarna så länge som möjligt. Själv tycker jag 17-18 grader är perfekt när man ska sova ? Då tycker P det är skitkallt ?
    Jag fick inget mail nu när du svarade, tänkte bara så du vet.
    Kram

    1. Åh nej? Fick du mail denna gång då? Förra gången svarade jag från appen så det kanske var därför. Jag testade själv om det funkade och det gjorde det men det kan vara bra att testa med någon annan också. Om du inte får något mail så kolla gärna skräppost. Kram!

     1. Nope inget mail nu heller, inte i skräppost heller, kollar den också dagligen ?

Kommentera