Bamsetidningar hit till Turkiet!

När jag var liten så prenumererade jag på Bamse-tidningar och det var alltid lite speciellt att få en Bamsetidning hem i brevlådan varje eller varannan månad. Jag minns att jag prenumererade på den ganska så länge innan det övergick till KP, Julia, Frida och sedan Vecko Revyn.
Från barn till tonåring verkligen.

Sedan i somras så är framför allt Adem insnöad i Bamse, efter förberedelse för att åka till Sverige och göra som Bamse gör på flygplatsen. Inspirationen till det hittar ni i videoklippet HÄR.
Vi har 2-3 TUI-bussar som passerar vår lägenhet dagligen och är parkerade i vårat samhälle som vi brukar se. TUI har Bamse som maskot och därför förknippar Adem dessa bussar med Bamse.

För inte så länge sedan så hade vi besök hela vägen från Finland i vår butik. Många av er som läser och kommenterar min blogg är återkommande läsare. Hela 81% är just återkommande läsare och många av er som kommenterar känner jag igen när jag ser era namn.
Även om vi aldrig träffats.
Kerstin är en av dem och det var hon och hennes familj som kom och hälsade på oss i butiken. Och självklart ville jag vara där för att säga hej.

Kerstin hade varit jättesnäll och plockat ihop hennes son´s Bamsetidningar, några böcker och även bok och spel med Alfons till Adem.
Och ni kan tänka er hur glad Adem blev. Men jag ska erkänna att han har fått långt ifrån allt ännu.
Jag tror det blir lite för mycket med allt på en gång så vi tar allt lite i taget. Tills nu så har vi tittat i några Bamsetidningar och boken med Bamse och hans vänner.
Så varje ny månad så tänkte jag att han kunde få en ny Bamsetidning att få bläddra i.
Det kommer han att gilla.

Kanske ska tillägga också så att ingen missförstår, att Kerstins son är äldre nu och var med på att lämna bort dessa tidningar. Och det var väldigt snällt tycker jag <3

Bamse-turkiet

11 kommentarer

 1. Hej! O det var så roligt att kunna ta med bamsetidningarna till er i Turkiet och hoppas att även er “lillasyster” i familjen kommer att ha glädje av dem! Och så fint att träffa er och kunna överräcka personligen.
  Hoppas så mycket på en ny Side resa nästa höst! Och då ska vi köpa mer i er butik! Önskar er en riktigt fin höst och vinter (utan eländiga influensor!!!!) Ha det gott! Å hälsa Kadir! Mvh Kerstin Tommy och Theo

 2. Hej ?
  Bamse var populärt här hemma också, vi prenumererade nog på den i ca 10 år ?
  Med fyra barn så blev de flitigt lästa, men tror nog en hel del finns kvar uppe på vinden till barnbarnen nu ?
  Alfons var också populärt här hemma ??
  Kram!

  1. Vad konstigt att det inte funkar. Jag får testa för mig själv igen tror jag, för det fungerade förut när jag gjorde åt mig själv. Annars kan jag bara installera in något nytt för det SKA gå.
   Ja, bamse är bra tycker jag. Nu vet jag iofs inte om det har ändrats mycket i stil och ton sen jag var liten men jag tycker själva konceptet är bra. Och mysigt <3 Kram!!

    1. Ja vad bra, fast nu fick inte jag själv mail. Undra om det tar så lång tid för att få ett mail. Det går ju inte. :/ Kolla om du får mail nu med en gång på detta.

    2. Nu verkar det inte alls fungera. Håller på och provar fram och tillbaka men ingenting händer. Får du mail och har möjlighet så kommentera gärna, så vet jag. Jag provar vidare tills att det går. <3

     1. Inget mer mail har kommit.
      Sorry att min svar har dröjt, har inte varit hemma under dagen.
      Kram

     2. Ingen fara. Jag har suttit och testat själv och jag får inte heller mail. Konstigt att det kom förut men inte nu längre. Men jag ska fixa med detta i veckan. ?

     3. Karin, får du mail nu? Jag provade hos mig själv idag och då gick det. Hoppas du får mail 🙂 🙂

  1. Tack, frågan är om du får mail nu. Det verkar fungera en gång och sedan slutar det. :/

Kommentera