Vårat November i bilder!

Under dagarna, de flesta i alla fall, så försöker jag alltid fota någonting. Ibland för privat bruk. Men en del hamnar på min instagram/instastory och en del hamnar här på bloggen.

Jag tänkte nu visa ett axplock från våran vardag nu i november. Med betoning på att det är ett axplock och långt ifrån allt jag kunde ta med.
Hoppas att ni gillar det.

lek-ute-november
Utelek en helg i November.

lasagne
En kväll (eller två) så lagade jag lasagne här hemma och det blev jättegott.


Så här såg braskaminen ut precis innan vi eldade igång den första gången.

skugga

migros-kraker
Dessa finns att köpa på Migros och är jättegoda. Kostar 0.95 tl tror jag.


Esma lyckades ta mitt teglas en morgon och jag fick en riktigt härlig morgonbild på henne. Hon är fortfarande väldigt enkel att fota eftersom hon håller sig still även när hon ser kameran.


Jag ser mycket likheter mellan Adem och Kadir till utseendet. Men Adem har såklart även lite av mina drag.
Vad tycker ni, är Adem lik mig eller Kadir mest? 


Adem redo för förskola i nya tröjan från mosterLinda.


Jag fick frågan om varför vår kaffemaskin har star wars på sidan…
Jag har för det första aldrig sett en hel starwars film i hela mitt liv och ingenting jag direkt gillar. Men affären vi köpte den i har ett tema på sina produkter just nu och finns även brödrost, mixermaskin och annat med starwars på. Jag trodde ärligt talat att detta var en klisterlapp som man kunde ta loss men så var det tyvärr inte.


Mina barn älskar att rita och måla.

Turkiet-dricka-vatten
Vi har köpt vatten den här månaden. Kadir dricker kranvatten men jag tycker inte det smakar gott så vi köper dessa dunkar som innehåller 19 liter varedra. Sen när vi köper nya så ringer vi och får hemkörning, dessa dunkar lämnas och man får nya, fyllda med vatten. Ca 12-13 lira kostar 2 dunkar.


Vi har gjort om dynorna i soffan som vi sitter på (jag får visa er senare hur vi har nu) och denna bild tog jag för att visa de som skulle göra nya dynor.
Resultatet blev jättebra och bekvämt framför allt.

lunchtips
Lunchtips: Kyckling i currysås, tagliatelle och broccoli. Supergott!


Den här bilden är tagen för ett kommande blogginlägg framöver. Stay tuned.
Kan också tillägga att det inte är lätt att fota sitt egna hår och därav är bilden lite suddig.

 
Ännu mera utelek. Man får passa på när det är bra väder.

Esma-november
Vår glada tjej <3

matching-mother-daughter
Vi matchade en dag, oplanerat, med blå och rosa kläder.

turkiet-blomma

Hår-barn

 

3 kommentarer

 1. Hej!
  Ditt hår är verkligen snyggt !
  Hm ja November ser bättre ut hos dig o din familj än här vi har ett lätt snötäcke och nu -4 fast minus är bättre än nollan då smälter det o fryser på om vartannat och blir halt. När jag går in på din sida via vanliga webbläsaren på min Iphone (har Safari som webbläsare) hittar jag inte var jag kan lägga kommentarer? får kolla igen .
  Hälsningar och Kram Birgitta S

 2. Vad billigt vattnet är hos er 🙂 i Antalya fick vi betala 9 lira för en dunk. När vi flyttar ner kommer vi antingen köpa filter till kranvattnet eller hämta från sån där brunn de har på vissa ställen. Känns så onödigt att köpa vatten, speciellt när man är van vid Sveriges perfekta vatten!! Trevlig helg & kram ?

  1. Är det sant? Usch så dyrt men det verkar vara mycket beroende på om det är storstad eller inte. Förstår att ni vill byta till vattenrenare då. Är det många som har det i Antalya? Och smakar det bra?
   Ha en fin dag! Kram

Kommentera