Veckan som varit och ny design snart!

Tänk att det redan är fredag idag. Har inte den här veckan gått otroligt snabbt?

Det kanske beror på att vi tog lite långhelg och firade Esma’s födelsedag i måndags.
I onsdags var jag, Kadir och Esma iväg till Side en sväng och det var också den dagen jag uppdaterade om vädret hos oss här i vinter och våra öppettider i butiken. 
Just den dagen kom kylan tillbaka till oss kändes det som. Jag tror det kom snö på bergen under natten och då blir det, som jag förklarade igår, en isande kyla i luften.

Det känns som om vi har snö på marken nästan. Och samtidigt skiner solen och det är skönt att vara ute en stund. Om det inte blåser mycket.
Nästa vecka ska vi få väldigt varierande väder. Ena dagen 20-22 grader och sol. Och andra dagen växlar det över till regn.
Men fortfarande 15-18 grader trots mer moln och lite regnskurar.

Och idag är det jätteskönt väder ute, trots knappt 15 grader, så jag och Esma har passat på att vara ute nu på förmiddagen.

veckan-som-varit

Ny design inom kort. 

På tal om något helt annat.
Jag har sett första utkastet på min nya bloggdesign. Som jag berättade när jag flyttade min blogg till egen sida för 1.5 månad sedan så är denna design jag har idag bara tillfällig.
Under juldagarna så ska jag och Louise gå igenom detaljerna och förhoppningsvis lägga upp den nya, riktiga designen. Och jag hoppas ni kommer gilla det nya.
Det kommer bli ännu mer en känsla av att detta är en blogg, ganska feminint tema och det kommer finnas en tydlig text i slutet av varje inlägg där ni kan klicka på för att lämna en kommentar.

Jag har skickat tre olika förslag på vad för bild det ska vara i headern, dvs den första bilden som ni ser på bloggen och  idag är en bild på mig och Esma.
Den ska nämligen bytas ut och nu är jag inne på att ha en “naturbild” och sedan ska det finnas en presentationsbild på mig till höger/längre ner på sidan. (Beroende om man läser från dator eller telefon/surfplatta)


Här är en liten sneak peak på hur det kan bli när det är klart.
Bilden är kanske otydlig just nu men allting kommer bli jättefint och bra när det faller på plats.
Och med min text och bilder sen istället.

 

 

Nu måste jag börja skriva en “om mig”-text också så att jag har det klart för nya designen. Men jag vet inte alls vad jag ska skriva, eller hur mycket så jag får nog prova mig fram lite.
Jag har ett tag på mig att jobba på den texten.

5 dagar kvar till lucia och 16 dagar kvar till julafton. 

veckan-som-kommer

Kommentera