Vinterlovet är över och vi försöker komma tillbaka till vardagen!

Hej på er! 
Äntligen måndag igen och nu är vinterlovet redan över för vår del. Adem är på förskolan och vi måste fixa och städa här hemma idag.

Jag kommer alltid lite ur balans när det är lov. Och det brukar väl bli så för många, man gör lite annorlunda aktiviteter och vardagen rullar inte på som den brukar. Men jag försöker hålla på sov och mattider så gott det går.


Min frukost en morgon.
När man har lov så kan man ta långfrukost och verkligen varva ner.
Eller varva upp. 

 

Detta lov tog vi det verkligen lugnt men spenderade mycket tid tillsammans. Det blev mycket lek, bygga med duplo, rita, gå ut och leka. 
Och sedan var vi på Novamall en kväll
vilket var kul.
I fredags och igår var vi i Kadirs hemby och träffade alla syskon och barnens alla kusiner. Det var riktigt trevligt.
Kadirs bror som bor i Istanbul med sin fru var också hemma på besök så det var kul att träffa dem.
Vi har inte setts sen bröllopet i somras.

 

 

Jag har faktiskt inte orkat sätta mig och blogga den senaste veckan. Det har varit fullt upp och det blir såklart mer att göra med två barn hemma och inga vanliga rutiner som vi annars haft.
Men jag hoppas att ni har förstående för det.

Jag har inte sovit många timmar i natt så nu är det dags att göra ett par koppar kaffe tror jag. Solen skiner idag så vi går nog ut en stund, Esma och jag.

Hoppas att ni har haft en bra helg! 

4 kommentarer

    1. Hej! Vad kul att du gillade den. Vi köpte den i Manavgat. Den finns säkert på många ställen men ta med bilden och hör runt. Finns säkert något liknande om inte annat. Jag älskar vår matta. 🙂 Kram

  1. Hej Finlandssvensk
    om du bor i Göteborg så finns det några affärer i bellevue som säljer mattor från Turkiet.. Mittemot bellevue frukt o grönt finns fina mattor.. Mvh

    1. Hej Cihan och tack för att du la in ett tips om mattor i Göteborg. Hoppas det är till någon hjälp för andra som söker mattor i Sverige. Hälsn. Louise

Kommentera