En bra helg och mycket energi!

Vilken härlig helg vi hade. Våra vänner var på besök hos oss. Sofie, Efe och Ela under lördagen på en eftermiddags fika.
Herregud, det är fullt ös från start till avslut men trots det så lyckas vi mammor få i oss både kaffe, fika och byta massa kloka ord med varandra.
Mellan barnlekar, blöjbyten och allt vad det nu är.


Den allra minsta kom inte med på bild just här.
Och inte heller vi vuxna.

 

I söndags gjorde vi inte så mycket mer än att vara ute en sväng på förmiddagen. Sedan körde jag en live på min instagram på eftermiddagen.
Jättekul att få prata med några av er som följer mig. Och som jag följer tillbaka.

 

 

Esma sov under tiden och jag öppnade youtube på tvn till Adem. Jag tänkte att han kunde underhålla sig med det under tiden. Men det gick sådär måste jag nog säga…
I början ville han inte alls vara med i själva “filmen” men satt gärna bredvid och pratade och svarade på det jag sa till er tittare.
Sedan tyckte han att det var roligare att också vara med så det blev en live med mig och Adem helg enkelt.
Men så satte någon energisnurr igång på Adem så vi satt emellanåt och bara skratta rakt ut.

Jag och Adem har faktiskt väldigt kul ihop. Vi har samma typ av humor och kan, som några av er såg, verkligen sitta och skratta ordentligt ihop.
Samtidigt är jag hans mamma och jag måste emellanåt vara bestämd och säga ifrån eller tillrättavisa. Men jag hoppas att vi alltid kommer ha den där humorn ihop och kunna skratta även när Adem blir större, tonåring och vuxen människa.
Man ska kunna ha kul ihop även om man är förälder och barn.

 

Idag har vi haft regn precis hela tiden och nu ikväll blåste det riktigt ordentligt ute. Det blir en regnig vecka och nu ser det bara ut som om torsdag blir bra. Fast jag tror vi kommer få se fler solglimtar än så.
Torsdag är förövrigt första vårdagen här i Turkiet säger dem. Finns det något särskilt datum för det i Sverige med? Och när är det isf?

Nej, klockan börjar närma sig midnatt och det är dags för mig att sova.
Hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på denna vecka.
Vi hörs snart igen!

1 kommentar

  1. Hej! Samma här i Sverige. Det är också 1 mars som är våren som startar oavsett vad vi har för väder. Nu svin kallt usch. Ha en fortsatt fin helg.

Kommentera