Paus!

Som ni märkt så har jag inte uppdaterat bloggen på väldigt länge.

Tyvärr kommer det vara så ett tag till men jag lovar er att det inte är så för alltid. Jag kommer komma tillbaka en dag framöver, men jag vet inte riktigt när. Det kan bli imorgon, om en vecka eller framöver.

Hoppas att ni förstår och att ni tar hand om er själva och varandra.
Vi ses! 

 

3 kommentarer

  1. Ja jag har märkt det och jag har saknat dig.
    Men ibland är det nödvändigt att pausa oavsett vad man gör.
    Men vi ses väl på insta?
    Kram ??

  2. Hej hopp! Jag hoppas att du strax är tillbaka. Jag längtar då efter att få läsa dina fina inlägg. Å även att följa dig och din fina familj. En som är inne varje dag för att kanske få bli överraskad. Du är saknad iaf. Menar inte att stressa dig. Vill bara berätta att du är saknad. Stor kram på dig Louise.

Kommentera