Söndagslugn inför en intensiv vecka!

Just nu håller jag på och gör lunch och samtidigt lyssnar på Alice och Biancas podd, Har du sagt a får du säga b. 

Idag blir det taze fasulye och bulgur till lunch. Ni kan hitta recept här om ni klickar på länkarna som finns på respektive maträtt.
Det blir lasagne som jag lagade igår, till middag ikväll. Det är så skönt att ha mat klart för då slipper man (jag) tänka på det och fokusera på annat.

Det blir en lugn dag idag, söndagsmood och bara ta dagen som den kommer. Jag känner att vi behöver det för nästa vecka blir väldigt intensiv. Men intensivt med bara massa roliga saker. Tisdag, Onsdag, Fredag, Lördag och kanske framför allt Söndag är fullbokade till max skulle jag nog vilja påstå.

Nej, dags att plocka undan lite i köket och servera lite lunch här hemma.
Jo, just det så måste jag säga att vi har haft 2-3 dagar som varit väldigt fuktiga hos oss. Inte varmt men klibbigt och jobbigt.
Idag däremot så är det bättre, morgonen har varit lite molnig och det sägs att det ska komma en liten, liten regnskur.
Jag tror ärligt talat inte att det kommer något. Möjligtvis i bergen omkring oss. Men så länge det känns lite svalare så är jag nöjd.

Ha en fin söndag!  

2 kommentarer

  1. Hej! Tycker du kan packa som du gjorde till förra året.. lägre temperaturer nu o redan från o dag o veckan framåt ostadigt väder hos oss, känns lite som hösten är på intågande.. det bara slog om här hemma.. blåser kuling o molnigt o kyligare.. ha de bra hemma i Sverige när ni kommer!?

  2. Hej! Idag har vi äntligen fått regn lite till o från här i Sholm . Att som svensk bli lycklig över det på sommaren känns konstigt. Men det har varit +30 och varmare länge nu . Idag mer normal sommar + 25 skönt.
    Må så gott Birgitta S

Kommentera