God fortsättning!

God morgon och gott nytt år fina ni. 

Jag hoppas att ni hade ett riktigt bra avslut på det gamla året. 

Min start på nya året började riktigt bra. Jag fick sovmorgon, i den mån man får som förälder. Barnen var uppe på toa, kom och la sig i vår säng och sånt. Men vi gick upp senare än vanliga veckodagar. Barnens förskola är stängt idag men öppnar imorgon igen. 

Kadir var uppe före oss, gjorde frukost, tände brasa och dukade fram. Det är så det brukar vara på helgerna annars. Då ligger jag kvar i sängen lite extra. Och att börja nya året på just det sättet kändes jättebra. 

Efter frukosten så kollade jag upp ifall jag hade vunnit någon miljon eller två. Precis som tidigare år så hade jag en nyårslott. Men tyvärr ingen vinst. 

Vad skulle man göra om man vann 70 miljoner lira egentligen? 

Min nyårslott gav ingen vinst tyvärr. 

1 kommentar

  1. God fortsättning till er också!
    Jag har 3 dagars semester nu så skönt blir en lång ledighet 9 dagar. Välbehövligt
    Må så gott kram !

Kommentera