Att blogga eller inte.

Hejsan!
Det var längesedan vi hördes av nu. Sedan covid-19 kom in i våra liv, eller innan det till och med, så har jag känt att bloggen är lite tråkig. När coronaviruset satte igång så ville jag delvis berätta hur det funkade här hos oss. Skolorna stängdes, vi hade utegångsförbud vissa dagar och helger m.m.

Under denna tid, och fortfarande så är det säkert flera av oss som har ändrat vanor. Kanske fått nya intressen, träffat andra människor, träffat mindre folk, vissa har rest och andra har valt att stanna hemma.
Många av oss har förhoppningsvis lärt oss något nytt under denna tid, några av er kanske har precis som jag börjat följa nyheterna mer.
Ja, ni förstår. Saker och ting har förändrats, vissa saker till det bättre och andra saker till det sämre.
För oss som familj så har vi haft det toppen och verkligen haft bra och mycket dagar tillsammans. Jag älskar min lilla familj och är så glad för alla mysiga stunder, massa skratt och att vi får må bra.
Men arbetsmässigt och rent socialt så har det såklart varit sämsta någonsin.

Jag har inte haft någon inspiration till att blogga. Vissa stunder har vi gjort massa roliga saker. Andra stunder har vi bokstavligen suttit hemma och väntat på att tiden ska gå.
Oavsett om vi har haft en heldag utomhus med massa roliga saker, eller en dag där vi bara varit hemma, så har jag inte velat uppdatera på bloggen om vad vi har gjort.
Det har inte varit prioriterat så som det var förut för mig.

Adem går i skolan nu, två dagar i veckan. Vi har inga utegångsförbud men vi måste ha på oss mask överallt. Och det känns helt okej tycker jag. Med allt ovanstående.
Adem har tappat sin tredje och fjärde tand- Så nu har han ett stort hål i övre tandraden i väntan på att de nya framtänderna ska komma ut.
Esma började prata mycket mer svenska och turkiska sedan skolorna (förskolan) stängde i mars. Och vi har valt att ha henne hemma ett år framåt.
Kadir har jobbat lite grann och vi har spenderat massor av dagar vid havet.
Och så mycket mer har vi såklart gjort denna vår, sommar och början på höst.

Men trots att vi gör mycket skoj som jag säkert hade kunnat skriva flera blogginlägg om så har jag inte gjort det. Jag har ingen inspiration till att öppna min dator och sätta mig ner och skriva om det.
Det finns liksom inte där längre, viljan till att dela med mig på ett sånt sätt.

Jag vet inte om jag får tillbaka inspirationen. Men jag ville bara skriva och berätta för er. Vi mår bra, dagarna rullar på även hos oss och med vår vardag. Mycket händer, stort som smått men vi får se när jag sätter mig och börjar blogga igen.
Kanske börjar det tonas ut allt mer eller så får jag en rejäl push och börjar blogga som förr i tiden igen. Vi får helt enkelt se vart det tar vägen.

Hoppas allt är bra med er och att ni tar hand om er själva och varandra.

11 kommentarer

 1. Hej =)
  Jag har saknat ditt bloggande så det var roligt att läsa här hos dig igen.
  Vi mår bra, vi har valt att inte resa nu under pågående pandemi, men vi saknar våra resor.
  Det är mycket annat vi saknar också, som vi ej heller har kunnat göra nu.
  Kramar från mig ?

  1. Tack, din kommentar värmde ❤
   Ja, det är så trist allting. Vi får hoppas på att det blir till det bättre efter denna vinter. Det går inte över på en natt men vi behöver hålla smittan nere så gott det går.

   Kram och ta hand om dig och familjen ?

 2. Om du inte vill har ork med bloggen så kan jag tänka mig att vi är många som saknar dina stories på instagram om väder, lek, mat ja allt om ert liv?

  1. Tack Marita, jag har fått några dm om att de saknar uppdateringar även där.
   Förhoppningsvis får jag lite mer inspiration och delar med mig lite mer även där ❤
   Kram Louise

 3. Hej! Jag har följt dig länge men kommenterar sällan. Tycker mycket om att få följa ditt liv och det var kul med ett nytt inlägg ? skönt att ni verkar ha det bra. Jag och barnen satte oss själva i typ frivillig karantän under våren och sommaren (maken gick till jobbet) men nu har barnen fått börja förskola 15 timmar per vecka, i övrigt undviker vi köpcentrum och annat som vi vanligtvis gör. Handlar mat och allt annat på nätet etc. Tråkigt men känns ändå mest rätt ??‍♀️

 4. Ååååå va kul att få se dig skriva lite igen. Älskar att läsa dina blogginlägg. Härligt att ni mår bra å har det gott. Jag saknar Alanya något väldigt. Ha det gott och hoppas du får jätte lust att skriva mera snart. Kram på dig.

  1. Tack snälla ❤ Vad glad jag blir. Jag har tyvärr inte så mycket mer att bjuda på just nu. Men förhoppningsvis blir det bättre framöver 💕🌞

 5. Den här pandemin påverkar nog alla på ett eller annat sätt! Hoppas (för oss läsares skull) att du hittar tillbaka till Instagram och blogg!

  Viktigaste dock att du och din familj mår bra, skippa bloggen och Instagram tills det känns rätt för dig!

  1. Tack Marie! Ja visst gör den det. Och för min del så har jag nog bara fått ett inre lugn i allting som gör att jag inte vill leva annat än i nuet. För vi kan ändå inte påverka det som varit. Och att bara längta framåt, till något bättre och större känns inte heller okej. ❤❤

 6. Hej!
  Härligt att höra att allt är bra med er i varje fall även om det känns trist just nu. Det är samma här känns som man väntar på något som aldrig händer dvs corona väck!
  Må så gott med din fina familj.
  Hälsningar Birgitta S

  1. Ja och det blir bara frustrerade känns det som. Vänta och vänta och inga direkta svar heller. ❤ Hoppas allt är bra med er 💕

Kommentera